AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Murat Boz Fan sitesi açıldı
Yetkin Forum,Forumunuzu Googleye Nasıl Eklersiniz ?(VİDEOLU+SESLİ ANLATIM)
Renk Seçiciyi Değiştirmek ( Modellersiz )
Yetkin Forum Altın ve Para Sisteminin Kurlumu(VİDEOLU+SESLİ)
Alıntı Bölümünü Küçültme Mouse İle Üstüne Gelince Büyültme
Code-Quote Box - [Noise]
Profil Bilgilerin Üstüne Kişisel Bilgi Eklemek( VİDEOLU + SESLİ ANLATIM )
Değişik Bir Profil (Modellersiz)
Forumun Genel Staffı
İstanbul Kıyamet Vakti
Çarş. Tem. 04, 2012 2:21 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 2:17 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 2:15 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 1:28 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 1:23 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 1:22 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 1:14 pm
Çarş. Tem. 04, 2012 12:43 pm
Çarş. Ekim 26, 2011 2:15 pm
Cuma Eyl. 16, 2011 9:29 am

Paylaş|

Ian Somerhalder

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
*~CR7~*
Üye
Üye
*~CR7~*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 154
<b>Tecrübe Puanı</b> Tecrübe Puanı : 598
<b>+Rep Puanı</b> +Rep Puanı : 0
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/10/10
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Nerden</b> Nerden : Ordu
Ian Somerhalder Vide
MesajKonu: Ian Somerhalder Ian Somerhalder 411Salı Ekim 26, 2010 5:08 am

Ian Joseph Somerhalder (d 8 Aralık 1978) ABD'li oyuncu, model ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dizisindeki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dizisindeki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karakterleriyle tanınmıştır.

//

Kariyer öncesi

Ian Somerhalder, Edna Somerhalder ve inşaat işçisi Robert Somerhalder'ın oğlu olarak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'da doğmuştur. Bob adında eski bir profesyonel bisikletçi erkek kardeşi ve Robin adında bir radyo ve televizyon gazetecisi kız kardeşi bulunmaktadır. Babası [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kökenli, annesinin ise kökeni [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kabilesine dayanmaktadır. Somerhalder soyadı onu evlat edinen büyük dedesinden gelmiştir. Somerhalder'ın biyolojik büyük dedesi ise varlıklı bir İngiliz toprak sahibidir. Göçmen bir işçiye, hamile kalan metresiyle evlenmesi ve bebeğe adını vermesi için para ödemiştir.
Somerhalder, on üç yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. Ian annesinin yanında büyümüş ve annesini bir söyleşisinde "çok inançlı biri" olarak tanımlamıştır. Annesi onu doğuya özgü tıbbî ve organik gıdalarla besleyerek büyütmüştür. Somerhalder bu konuyla ilgili olarak "Bebek mamamı hazırlardı ve beni [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (su yosunları) ile oyalardı belki de ilkokul üçten beri. Hiç şeker kullanmadım, beyaz ekmek ya da beyaz unlu ürünler tüketmedim. Ev yapımı alkolsüz bira ve soya ile büyüdüm". Bir söyleşisinde Ian, "Fast-Food yiyemem. On yıldır McDonald's dan alışveriş yapmadım. Her gün balık yiyorum." diye açıklama yapmıştır. Ailesi 2005 yılında [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'daki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyük boyutta etkilenmiş ve Haziran 2007'ye kadar toparlanamamıştır. Somerhalder "Harika bir çocukluk geçirdim. Atlarımız, motorsikletlerimiz ve botlarımız vardı; ancak ben hep daha fazla istedim. Daha büyük bir at, daha hızlı bir bisiklet vs." demiştir. "İlkokulun sonunda daha 10 yaşlarındayken Edna bana dışarı açılmamı ve hayatımı modellik yaparak kazanmamı önerdi. Ben de hemen kabul ettim ve sonrasında New York'taki Ford ajansında 3 yıllık sözleşmeyle çalışmaya başladım." diyen Somerhalder on yaşındayken annesinin desteğiyle modelliğe başlamış ve aralarında Gucci'nin de bulunduğu birkaç ünlü markanın modelliğini yapmıştır.
Kariyeri

Somerhalder 2000 yazında [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adlı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benzeri kısa süren bir WB dizisinde yer almıştır. Dizide, prestijli bir yatılı okulun dekanının oğlu olan, okul arkadaşına aşık Hamilton Fleming'i canlandırmıştır. Dizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'de çekilmiştir.
2002'de [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile birlikte [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'in romanı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tarafından [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] filminde Paul Denton'ı oynamıştır.
Mayıs 2006'da, DNA Models tarafından En İyi 10 Erkek Modelden biri olarak seçilmiştir.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]]
Somerhalder [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'nun [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'sinde konuk oyuncu olarak Nick'i oynamıştır.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]] Bayan oyuncu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile birlikte yer aldığı seks sahnesinde tamamen çıplak görünmüştür.
Eylül 2009'da, Somerhalder [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adlı filmle görülmüştür. Filmde, diğer süikastçlerle birlikte ölümcül bir yarışa girmiş olan Miles Slater adındaki bir katili canlandırmıştır.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]] 10 Ekim 2009'da, Harry Weinmann tarafından yönetilmesi kararlaştırılan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] film Cradlewoodda başrol oynayacağını durumuştur.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Filmin 2011'de gösterime girmesi planlanmıştır.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ian Somerhalder also appears in the limited-edition coffee table book [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] by celebrity photographer John Russo and Pixie Press Worldwide publishers.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Somerhalder şuanda [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'de yayınlanan genç drama dizisi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'de vampir Damon Salvatore'u canlandırmaktadır.
http://brendaasnicarfan.5forum.info

Ian Somerhalder

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası